Mailingliste - Einträge 2006


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [qftestJUI] Command line arguments qfTest - help


  • Subject: RE: [qftestJUI] Command line arguments qfTest - help
  • From: "Marko Trebovsek" <Marko.Trebovsek@?.com>
  • Date: Fri, 20 Oct 2006 08:14:44 +0200

Thank you Gregor, for quick response

I did as you wrote, but my appl wouldn't start... I mean it starts, but
is stops loading on e.g 50% and stays there. 

Than I also modified the settings:
- class name: com.hp.startup.Bootstrap
- parameter table for the class:
com.hp.ov.cadm.wpf.ovstartframe.OVStartFrame
	user_settings.xml

No success... as if my appl is waiting for something?

Than again i tried to run appl in command line, and it starts fine.

I am desperate! Is there maybe some other settings I forgot to set?


Thanks in advance!
Best regards,
Marko



-----Original Message-----
From: Gregor Schmid [mailto:Gregor.Schmid@?.de] 
Sent: Thursday, October 19, 2006 4:00 PM
To: qftestJUI-list@?.de
Cc: Marko Trebovsek
Subject: Re: [qftestJUI] Command line arguments qfTest - help


Hello Marko,

to start your application directly with its Java command instead of
through a script or batch file, make sure you use a "Start Java SUT"
client node and set everything as you described, except:

- set the "Class name" attribute to com.hp.startup.Bootstrap

- remove the user_settings.xml from the Parameters table for the
  executable and put it into the Parameters table for the class.

Best regards,
    Greg

"Marko Trebovsek" <Marko.Trebovsek@?.com> writes:

>    Helou!
> 
> 
>    I have a problem regarding command line argument:
> 
>    I'm trying to start the application in QFTestJUI. Normaly the
>    application is started in command line with command:
> 
>    java
-DStatusCalculationTutorial=repo\locales\1033\serviceEditor.chm
>    -cp lib\classloader.jar com.hp.startup.Bootstrap
>    com.hp.ov.cadm.wpf.ovstartframe.OVStartFrame user_settings.xml
> 
> 
>    I have set parameters as follows:
> 
> 
>    Dir: C:/Program Files/Hewlett-Packard/OpenView/service
configuration
>    client/    in this dir the abowe command is working fine
> 
>    Class name: com.hp.ov.cadm.wpf.ovstartframe.OVStartFrame
> 
>    Executable parameters:
> 
>    -
>    -DStatusCalculationTutorial=repo\locales\1033\serviceEditor.chm
> 
>    -          -cp
> 
>    -          lib\classloader.jar
> 
>    -          com.hp.startup.Bootstrap
> 
>    -          user_settings.xml
> 
> 
>    As I try to run this configuration, exception is thrown in
terminal:
> 
>    Exception during startup processing
> 
>    java.lang.ClassNotFoundException: user_settings.xml.
> 
> 
>    So if figured it out, that the problem is in user_settings
parameter.
> 
>    What should I do, how should I set this parameter ?
> 
> 
>    Thanks in advance!
> _______________________________________________
> qftestJUI-list mailing list
> qftestJUI-list@?.de
> http://www.qfs.de/mailman/listinfo/qftestjui-list

-- 
Gregor Schmid                                Gregor.Schmid@?.de
Quality First Software GmbH                     http://www.qfs.de
Tulpenstr. 41                                Tel: +49 8171 919870
DE-82538 Geretsried                          Fax: +49 8171 919876



Videos Downloads Dokumentation Kaufen Gratis Testen